Werving & Selectie

Vind jouw ideale kandidaat met Toplabour – Jouw partner in Werving & Selectie!

In de dynamische wereld van vandaag is het vinden van het juiste talent voor uw team meer dan alleen een vacature plaatsen. Het vereist tijd, inzicht en een diepgaand begrip van zowel de markt als jouw unieke bedrijfscultuur.

Bij Toplabour begrijpen wij dit als geen ander. Daarom bieden wij een volledige service die het gehele wervingsproces uit uw handen neemt, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is – uw bedrijf.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Wij beginnen met het in kaart brengen van jouw specifieke behoeften en het schrijven van een pakkende vacature. Vervolgens zetten wij onze uitgebreide online en offline kanalen in om uw vacature maximaal onder de aandacht te brengen.
  • Met behulp van onze bewezen selectieprocedure scannen en filteren wij Cv’s en motivatiebrieven. Wij voeren de eerste gesprekken en evalueren kandidaten niet alleen op vaardigheden en ervaring maar ook op hun match met uw bedrijfscultuur.
  • Je ontvangt van ons een selectie van maximaal drie topkandidaten. Dit stelt u in staat om de eindkeuze te maken met de zekerheid dat elke kandidaat al een grondige voorselectie heeft doorstaan.

Waarom kiezen voor Toplabour?

  • Elk bedrijf is uniek. Wij bieden een gepersonaliseerde service die is afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.
  • Je krijgt een vast contactpersoon (Tobias of Sophie) en regelmatige updates over de voortgang.
  • Wij begrijpen dat bedrijfsbehoeften kunnen veranderen. Ons proces is ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn.
  • Mocht een plaatsing niet resulteren in een aanname, dan zetten wij ons onverminderd in om een passende kandidaat te vinden.

Bij Toplabour zijn we niet alleen je wervingspartner; we zijn een verlengstuk van jouw team. Wij nemen de tijd om je bedrijf echt te begrijpen en werken onvermoeibaar om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Over ons
Scroll to Top