Over ons

Over ons

Toplabour is niet het standaard uitzendbureau. Bij ons staat persoonlijk contact nog altijd als prioriteit bovenaan de lijst. Denk hierbij aan nauw contact, helpen bij het oplossen van problemen en daarnaast zijn wij altijd aanwezig om het gesprek aan te kunnen gaan.

Wie zijn wij?

Toplabour is al 17 jaar een begrip in Den Helder. Opgericht door Berry Moesker met passie voor het verbinden van arbeidskrachten en opdrachtgevers. Ondertussen is de volgende generatie aangesloten en werken zijn zoons Tobias en Max mee in het bedrijf.

Waar wij voor staan?

Wij staan voor onze uitzendkrachten en het maatschappelijk belang om deze een solide toekomst te bieden. Onze missie is op de perceptie rondom werken als uitzendkracht te positief te veranderen. Ons ultieme doel is om iedere uitzendkracht te begeleiden naar een vast contract bij een van onze opdrachtgevers. Al jaren hebben wij vaste opdrachtgevers in de bouw, techniek, zorg, schoonmaak en alle andere denkbare branches. Door altijd in gesprek te blijven met zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht hebben wij een solide basis gebouwd evenals een groot netwerk.

Over ons

Bij wie kan je terecht?

Ons team bestaat uit een aantal betrokken, daadkrachtige medewerkers die voornamelijk denken in mogelijkheden. Voor al je vragen of vacatures ben je bij Tobias en Sophie aan het juiste adres. Voor alle financiële en administratieve vragen ben je bij Max en Daniëlla aan het juiste adres.

Omdat wij een groot voorstander zijn van persoonlijk contact kennen wij onze medewerkers van haver tot gort, daarvoor weten wij goed aan welke opdrachtgever wij hen kunnen koppelen. Op zoek naar een baan, parttime of fulltime, tijdelijk of vast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Scroll to Top