Vacature Medewerker Chemie (1)

Vacature: Medewerker Chemie

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het reinigen en onderhouden van diverse oppervlakken en scheepsonderdelen gereed te maken voor verdere behandelingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leergierige Medewerker Chemie.

Als Medewerker Chemie word je intern opgeleid tot een zelfstandige werknemer. Je speelt een cruciale rol bij het reinigen en onderhouden van diverse oppervlakken. Tot jouw taken behoren onder andere het vullen van baden, het plaatsen van goederen in de baden, het bedienen van een bovenloopkraan en het hanteren van hogedrukreinigingsapparatuur (tot 150 bar). Daarnaast bied je ondersteuning waar nodig, en werk je nauw samen met collega’s om een efficiënte workflow te garanderen.

Wat wij vragen:

  • Leergierig, zelfstandig, serieus en een teamspeler.
  • Ervaring als industrieel reiniger is een pré.
  • Systematische werkaanpak.
  • Veiligheidsbewustzijn en aandacht voor de werkomgeving.
  • In bezit van een V.C.A.-certificaat.

Wij bieden: Wij bieden een uitdagende functie, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van een cv naar info@toplabour.nl – Direct inschrijven doe je hier! Uiteraard ben je van harte welkom bij ons op kantoor aan de Ruyghweg 1a, vraag even naar Tobias of Sophie.

Scroll to Top