De ABU heeft een nieuwe collectieve zorgverzekering gesloten bij VGZ. En dat is interessant voor jou!
Toplabour is aangesloten bij de ABU. Daardoor kan jij profiteren van de voordelen van deze collectieve zorgverzekering.

De nieuwe premies van de verschillende zorgverzekeraars zijn bekend. Dit is dan ook hét moment om premies en dekkingen te vergelijken en over te stappen naar ons collectief bij VGZ! Vooral als je nog gebruik maakt van de oude collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Hiervan vervalt de korting eind dit jaar!

Jouw voordelen van onze nieuwe collectieve zorgverzekering bij VGZ
• 10% korting op de basisverzekeringen.
• 15% korting op de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best.
• 5% korting op de aanvullende tandartsverzekeringen.
• Ook je gezinsleden profiteren van de korting. Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide dekking van één van de ouders.
• Direct inzicht in je vergoedingen, eigen risico en verzekeringsgegevens met ‘Mijn VGZ’.
• Makkelijk je ziektekosten declareren via de VGZ app.

De keuze is aan jou!
Met onze collectieve zorgverzekering bij VGZ bepaal jij zelf je keuzes. Bijvoorbeeld over het aanvullende pakket. Of over de hoogte van je eigen risico. Dat regel je helemaal zelf. Je kan ook gebruik maken van de VGZ keuzehulp op www.vgz.nl/abu. Zo kies je zelf de dekkingen en de hoogte van jouw premie.

Overstappen naar VGZ is makkelijk
Wil jij óók profiteren van de voordelen van onze collectieve zorgverzekering van VGZ? Meld je dan uiterlijk 31 december 2017 aan op www.vgz.nl/abu en kies je uitzendbureau. VGZ zegt dan je huidige verzekering automatisch voor je op.

Ben je al bij VGZ verzekerd dan kan je zeer eenvoudig jouw huidige zorgverzekering om laten zetten naar ons collectief via Mijn VGZ. Of ga naar www.vgz.nl/abu.

VGZ accepteert iedereen. Alleen voor de meest uitgebreide tandartsverzekering (Tand Best) stelt VGZ 2 aanvullende vragen. VGZ accepteert je in ieder geval als je kan aantonen dat je nu een vergelijkbare aanvullende tandartsverzekering hebt.

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel 0900 – 0750. De medewerkers van VGZ adviseren je graag.

Wij vertrouwen erop je met onze collectieve zorgverzekering bij VGZ een goed aanbod te doen. Stap nu over om te profteren van de interessante kortingen die wij voor je hebben geregeld.